Mit iværksætteri

Anders Møller

Sådan startede min iværksætterrejse

Som 16-årig tog min familie og jeg til Florida. Det var en tur som gjorde et kæmpe indtryk på mig. Det hele var stort og fascinerende .
Særligt et minde står klart: vi var på en sejltur i et luksus-villakvarter ved Miami, hvor gaderne blev udgjort af floder, og hvor det ene hus var mere luksuriøst og storslået end det andet. Lige dér blev en gnist tændt i mig. Jeg besluttede mig derfor, at jeg ville have friheden og mulighederne her i livet til at bo hvor jeg vil, fri til at rejse hen hvor jeg vil og fri til at lave hvad end, der gør mig lykkelig. Jeg satte mig derfor det lidt mere konkrete mål, at jeg ville være økonomisk uafhængig inden jeg fyldte 30.

Jeg har forfulgt det mål lige siden, og mange af de valg jeg har taget her i livet (bl.a. at jeg ville uddannes til ingeniør for derefter lettere at kunne blive selvstændig) har taget udgangspunkt i den drøm. 

CV og mine projekter

Her vil jeg præsentere mine iværksætter-projekter i kronologisk rækkefølge.

Juni, 2014

The Bearded Hero – spil til iPhone

The Bearded hero er et puzzle spil til iPhone og iPad som jeg og min forretningspartner Sander bruger halvandet år på at udvikle (vi havde sammen firmaet Team Square). Appen er sidenhen blevet downloadet +30.000 gange og blev håndplukket ud af mange tusinde apps af Apple som en af deres “udvalgte” apps, der kom på forsiden af App storen.

Appen kan stadig hentes i dag under navnet: “The Bearded Hero”.  

Marts, 2015

landsdækkende Ingeniør-kampagne: Engineer the future

Jeg og 4 andre ingeniører bliver valgt til at deltage i kampagnen Engineer the Future. Kampagnen var er startskudet i en strategi i at få flere til at uddanne sig til ingeniører over hele Danmark. Jeg fortæller bl.a. om mine iværksætter-drømme.

Januar, 2017

Tesla-projektion

I længere tid har jeg holdt øje med Tesla og ligger nu de første projektioner om at Teslas aktie indenfor de kommende år vil opleve en eksponentiel stigning, som vil gøre det til et af verdens mest værdifulde firmaer (og senere til verdens mest værdifulde firma – der er vi dog ikke nået endnu). Stort set alle medier og analytikere skrev på dette tidspunkt negativt om fremtidsudsigterne for Teslas aktie, og mange spåede endda deres konkurs inden længe.

Juni, 2017

Går professionel som tryllekunstner

Jeg har altid vidst at jeg skulle være selvstændig, og samtidig har jeg haft trylleriet som passion og hobby siden 2007. Det gav derfor rigtig god mening at forene trylleriet og forretningsaspektet. Så parallelt med ingeniør-studiet opretter jeg virksomhed, opsætter hjemmeside, tager video/billeder og udtænker vækststrategier for firmaet. 

Firmaet vækster hurtigt og et år senere (mens jeg stadig studerer) tjener jeg det samme om måneden som tryllekunstner som en fuldtids civilingeniør stilling. 

Marts, 2018

Min tryllekunstner-hjemmeside rammer placering 1 på Google

Jeg ser mit tryllekunstner-forretning som et startup. Jeg tænker meget i vækststrategier og i hvordan man bliver fundet af potentielle kunder. En af de essentielle salgskanaler er Google: hvis folk søger på “Tryllekunstner” skal jeg gerne ligge øverst i søgeresultaterne. Efter mange måneders arbejde med SEO (som disciplinen indenfor søgeoptimering kaldes) ligger jeg nr. 1 på Google, når man søger på “Tryllekunstner” i hele Danmark. 

Juni, 2018

Ideertilfest.dk når 50.000 månedlige besøgende 

Jeg er begyndt at arbejde en masse med SEO, som er disciplinen i hvordan man kommer øverst i Googles søgeresultater. I 2017 opretter jeg derfor en hjemmeside, ideertilfest.dk, med artikler om alt hvad der relaterer sig til fest (ideen er nemlig at den måske kan sende besøgende videre til min tryllekunstner-hjemmeside). Ca et år senere har jeg fået siden så højt op på Google at den får ca 50.000 besøgende om måneden og derfor er Danmarks mest besøgte festside. Den ligger fx i nr. 1 på søgeord som “Selskabslege”, “Tip en 13er”, “Børnelege” etc. Det høje besøgstal åbner samtidig op for en ny indtjeningskilde i form af passive indtægter fra reklamer.

Hjemmesiden er stadig aktiv og er fortsat en af landets mest besøgte fest-hjemmesider og får i dag 50.000-100.000 besøgende om måneden.

Juni, 2019

Færdiguddannet civilingeniør 

Så er jeg endelig færdiguddannet civilingeniør. Jeg har nu en civilingeniør i ledelse og forretningsudvikling og en diplomingeniør i softwareudvikling. Min kandidatopgave omhandler “Risk minimization framework for Startups” og modtog et 12-tal. 

Siden da har jeg fortsat knoklet på med iværksætteriet og investeringerne og jeg har faktisk ikke arbejdet bare én dag i et ingeniørjob. 

Januar, 2020

+20.000 kr. om måneden i passiv indkomst

Jeg har altid været fascineret af passive indkomstkilder. Jeg ejer nu et stort netværk af hjemmesider (bl.a. ideertilfest.dk, konfirmationstid.dk, korthilsen.dk men også et stort antal andre hjemmesider – både danske, svenske og engelske). Jeg arbejder fortsat meget med SEO og søgeoptimering og derfor bliver mine sider nu besøgt mere end 250.000 gange om måneden. Derfor har jeg længe tjent passiv indkomst i form af Google reklamer (Google Adsense) på siderne, og jeg er nu nået op på passiv indtjening på +20.000 kr. om måneden.

Juli, 2018

10.000 likes på Facebook

I juli når jeg en milepæl på Facebook, som jeg har arbejdet lang tid på. Jeg krydser 10.000 likes på min Tryllekunstner Facebook side. Jeg udnytter så mange salgskanaler som muligt for at blive booket til flere shows, og har derfor arbejdet og eksperimenteret meget med Facebook. Endelig bærer arbejdet frugt da en af mine videoer går viralt: street magic i Danmark

Link til min Facebook side

januar, 2020

Tesla tager fart

Endelig sker det, som jeg i så mange år har forudset: Teslas aktie begynder at stige i et eksponentielt tempo opad. Stigningen begynder i januar 2020 og varer resten af året ud. Ved 2020s udgang har aktien haft en uhørt høj stigning på ca. 800%. Mine aktier i Tesla stiger ca 2,5 million kr. 

Juni, 2021

Modtager min Tesla Model 3

Jeg prøvekørte en Tesla Model S for første gang med min far tilbage i 2015. Siden blev et af mine mål at købe min egen Tesla den dag, at jeg var blevet en succesfuld iværksætter og investor. Utallige gange har jeg gennem årene ofte taget forbi Teslas forhandler i Tilst blot for at kunne betragte bilerne og glæde mig til min egen engang.
Efter nogle succesfulde år med investeringerne og iværksætteriet tillader jeg mig endelig at tage ud og købe bilen. Den 12. juni modtager jeg den, og det er en dag jeg altid vil huske.