Gæst i Go’ Aften Live

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

I går havde jeg fornøjelsen af at deltage i Go’ Aften Live på TV2. Her fortalte jeg om de store amerikanske tech-giganter, der den seneste tid er steget højt på aktiemarkedet grundet AI-revolutionen. Eksempelvis er Nvidias aktie steget med svimlende 95% siden årets begyndelse.

Snakken faldt også på Reddit, der netop er blevet børsnoteret, og hvis aktie steg med 48%. Reddit kan i nogen grad også betragtes som en AI-aktie, da de sidder på en stor kilde af data, som andre AI-udviklere kan benytte til at træne sine AI-systemer på. Bl.a. har Google eftersigende indgået en aftale med Reddit om at købe deres data, så de har en real-time datakilde, der kan bruges til træning af Googles Gemini sprogmodel.

NYHED: Vært på ny podcast om investering i AI, AI Revolutionen. Læs mere her

Disclaimer: Alt indhold på siden er udtryk for Anders Bæk Møllers personlige holdninger og meninger. Ligeledes udspringer alle vurderinger af eventuelle firmaer fra egne projektioner og research. Indhold på siden skal ikke ses som købsanbefalinger, og man bør altid lave sin egen research før man investerer i et givent værdipapir. Forfatteren kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, der følger fra aktiehandel, der er foretaget på baggrund af indhold fra andersbm.dk.

Anders Bæk

Investor & analytiker med speciale i tech-industrien

Følg på: