Min AI-portefølje i samarbejde med Dansk Aktionærforening

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Det her har jeg glædet mig til at fortælle!
I samarbejde med Dansk Aktionærforening har jeg udgivet min Tech- og AI-portefølje🤖📊

Denne portefølje indeholder de 11 aktier, jeg vurderer vil klare sig bedst over de kommende år i tech-industrien. Fælles for disse aktier er samtidig, at de alle står stærkt positioneret til at gribe og ride med på den store AI-bølge, som vi står overfor.
Over de kommende år vil jeg løbende opdatere porteføljen en gang i kvartalet.
Porteføljen kan findes Dansk Aktionærforenings hjemmeside her.

NYHED: Vært på ny podcast om investering i AI, AI Revolutionen. Læs mere her

Disclaimer: Alt indhold på siden er udtryk for Anders Bæk Møllers personlige holdninger og meninger. Ligeledes udspringer alle vurderinger af eventuelle firmaer fra egne projektioner og research. Indhold på siden skal ikke ses som købsanbefalinger, og man bør altid lave sin egen research før man investerer i et givent værdipapir. Forfatteren kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, der følger fra aktiehandel, der er foretaget på baggrund af indhold fra andersbm.dk.

Anders Bæk

Investor & analytiker med speciale i tech-industrien

Følg på: