Ny podcast: AI Revolutionen

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Sammen med den knalddygtige Mikkel Rosenvold (bl.a. kendt fra podcasten Milliardærklubben) kan jeg hermed præsentere podcasten, AI Revolutionen.🤖

ChatGPT har skudt gang i AI-bølgen. Vi står nu overfor en teknologisk super-tsunami som vil revolutionere de fleste industrier over de kommende år.
Hvad skal du holde øje med, og hvordan kan du som investor investere i udviklingen?
Bliv klogere på det hele i podcasten AI Revolutionen. Her vil jeg, med afsæt i min baggrund som investor og aktieanalytiker indenfor tech og AI, sammen med min medvært, Mikkel Rosenvold, tidligere embedsmand og makro-analytiker guide jer igennem denne AI-revolutionerende tid.

Du kan allerede høre de første to afsnit af podcasten nu:

De kan høres i podcast-appen her.

 

NYHED: Vært på ny podcast om investering i AI, AI Revolutionen. Læs mere her

Disclaimer: Alt indhold på siden er udtryk for Anders Bæk Møllers personlige holdninger og meninger. Ligeledes udspringer alle vurderinger af eventuelle firmaer fra egne projektioner og research. Indhold på siden skal ikke ses som købsanbefalinger, og man bør altid lave sin egen research før man investerer i et givent værdipapir. Forfatteren kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, der følger fra aktiehandel, der er foretaget på baggrund af indhold fra andersbm.dk.

Anders Bæk

Investor & analytiker med speciale i tech-industrien

Følg på: