Interview med Euroinvestor

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Interviewet af Euroinvestor om min analyse af Teslaūüďäūüöė

Jeg blev forleden interviewet af dygtige Signe Terp fra Euroinvestor.
Jeg fortæller om min analyse af Tesla, og hvorfor jeg vurderer, at Teslas aktie har en radikal stigning i vente.
Jeg uddyber også, hvorfor jeg ser en meget reel mulighed for, at Tesla til 2027 vil have passeret både Apples og Microsofts markedsværdi og være blevet verdens mest værdifulde firma.

Artiklen kan læses på Euroinvestor her

 

NYHED: Vært på ny podcast om investering i AI, AI Revolutionen. Læs mere her

Disclaimer:¬†Alt indhold p√• siden er udtryk for Anders B√¶k M√łllers personlige holdninger og meninger. Ligeledes udspringer alle vurderinger af eventuelle firmaer fra egne projektioner og research. Indhold p√• siden skal ikke ses som k√łbsanbefalinger, og man b√łr altid lave sin egen research f√łr man investerer i et givent v√¶rdipapir. Forfatteren kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, der f√łlger fra aktiehandel, der er foretaget p√• baggrund af indhold fra andersbm.dk.

Anders Bæk

Investor & analytiker med speciale i tech-industrien

F√łlg p√•: