Fast panelekspert hos Millionærklubben

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Den her nyhed har jeg i den grad glædet mig meget til at kunne dele!
Fra 2024 skal jeg nemlig være fast panelekspert hos Millionærklubben.🎙️

Mit fokus vil ligge på tech- og AI-aktier, og de aktier, der bevæger sig på kanten af teknologiens udvikling. Jeg vil forsøge, at holde lytterne opdateret på, hvor fremtidens store tech-giganter skal findes.

Vi lever i en eksponentiel tidsalder, og den teknologiske udvikling drøner hurtigere afsted, end den nogensinde har gjort før i vores historie. Med AI-gennembruddet står vi formentligt overfor verdenshistoriens største teknologiske revolution. Det betyder, at vi i en nær fremtiden vil se store aktievindere, men også store aktietabere. De selskaber, der formår at ride i front på AI-bølgen vil blive fremtidens “Apple” eller “Microsoft”, mens de selskaber, der misser den vil ende som dette årtis “Nokia” eller “Blockbuster”.
Jeg vil i Millionærklubben forsøge at guide lytteren mod de største tech-vindere over de kommende år og i en stor bue udenom aktietaberne.

Som det hører sig traditionen til, så har jeg, som de andre i panelet, oprettet en portefølje af 250.000 kr. i værdi, som jeg skal få til at vokse så meget som muligt i løbet af 2024. Jeg spår, at det bliver en spændende dyst mellem mig, Lau Svenssen, Lars Persson og Michael Friis.

Vi starter op med første afsnit i det nye år d. 2. januar. Jeg ser frem til nogle spændende aktiesnakke med Bodil Johanne Gantzel, Signe Terp, Michelle Norgaard og resten af holdet!

NYHED: Vært på ny podcast om investering i AI, AI Revolutionen. Læs mere her

Disclaimer: Alt indhold på siden er udtryk for Anders Bæk Møllers personlige holdninger og meninger. Ligeledes udspringer alle vurderinger af eventuelle firmaer fra egne projektioner og research. Indhold på siden skal ikke ses som købsanbefalinger, og man bør altid lave sin egen research før man investerer i et givent værdipapir. Forfatteren kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, der følger fra aktiehandel, der er foretaget på baggrund af indhold fra andersbm.dk.

Anders Bæk

Investor & analytiker med speciale i tech-industrien

Følg på: