Stor nyhed: Jeg er blevet tech- og AI-blogger hos Nordnet

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Det her har jeg glædet mig til at kunne fortælle: jeg er nemlig blevet tech- og AI-blogger hos Nordnet.

Jeg vil derfor løbende udgive mine analyser på deres platform.

I den forbindelse har de lavet et lille interview med mig.

Det kan læses her:
Mød Anders Bæk

NYHED: Vært på ny podcast om investering i AI, AI Revolutionen. Læs mere her

Disclaimer: Alt indhold på siden er udtryk for Anders Bæk Møllers personlige holdninger og meninger. Ligeledes udspringer alle vurderinger af eventuelle firmaer fra egne projektioner og research. Indhold på siden skal ikke ses som købsanbefalinger, og man bør altid lave sin egen research før man investerer i et givent værdipapir. Forfatteren kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, der følger fra aktiehandel, der er foretaget på baggrund af indhold fra andersbm.dk.

Anders Bæk

Investor & analytiker med speciale i tech-industrien

Følg på: